En samling

Jag verkar omedvetet ha startat ett samlande på frisörskyltar och inte mig emot. Jag ser fram emot att skaffa fler. Titta noga på bild nummer två. Trodde inte att kopplingen mellan dåliga ordvisar och frisörsalonger sträckte sig utanför Sverige, men i Wien är man tydligen också lika vitsiga. Notera att de dessutom gjort ordvitsen i rebusform.

Ett annat fotoprojekt jag tänkte genomföra medan jag är i Prag är att åka hela den gröna linjen på tunnelbanan och fota alla stationer. Än så länge har jag bara två stationer, så det kan inte kallas en samling ännu.

Idag har jag lyssnat på tjeckiska i flera timmar och förstått lösryckta ord som t ex ordet för tio. Jag har också pluggat ryska på ett new age-aktigt fik i mitt kvarter. Jag hade sett folk sitta där ensamma och arbeta eller plugga och tyckte att det verkade som en bra studiemiljö. Förutom att mainstream-new age-musik spelades på dämpad volym var det ett bra ställe att sitta på. Det vill säga tills det startade någon form av trumcirkel med frigörande trummande på dagordningen. Jag bytte rum och dörrar stängdes emellan, men ändå kunde jag höra ett galet, frenetiskt trummande med inslag av hippieprimalskrik följt av applåder. Det pajade pluggandet, men jag var ändå nästan färdig, så jag avslutade hemma i mitt rum.

I morgon åker jag till Berlin för att träffa Kalle!

{ 1 comment to read ... please submit second! }

  1. Hej tjejen! Var på skivstångspass i veckan o märker att jag behöver en träningskompis som drar med mig. :) jag klarade min skattetenta så snart har du en jurist i gänget! Känns toppen!

    Du vet att jag är svag för ordvitsar. Kamm in är en ny favorit. Inte lika bra som “Ryan Hair” i Majorna, men helt ok.

    Jag har just varit i vbg o firat mammas födelsedag. Ätit o druckit gott. Nu ska jag spelabiljard m niclas.

    Kul att läsa din blog. Kollar nästan varje dag.

    Hälsa Kalle o Berlin! Kramar

{ 0 Pingbacks/Trackbacks }

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Security Code: